ponedeljek, 27. junij 2016

Vrtne sedežne garniture (kovinske) | vzdržljivost in modern dizajn

Vrtne sedežne garniture: kovinske vrtne garniture so udobna in obstojna izbira

Vrtne sedežne garniture vam omogočajo prijeten oddih od vsakodnevnih naporov kar na vašem vrtu ali terasi. Poleg tega pa so vrtne sedežne garniture kot nalašč za sproščena druženja s prijatelji in z družino. Investicija v kakovostno vrtno sedežno garnituro je tako tudi investicija v številne nepozabne trenutke …



Vrtna garnitura mora združevati udobje in atraktiven dizajn

Udobne vrtne sedežne garniture
Pri izbiranju vrtne sedežne garniture je vsekakor pomemben tudi njen dizajn. Ena od nalog, ki jo ima vrtna garnitura, je namreč tudi popestritev okolice vašega doma. Tega se dobro zavedamo tudi  v podjetju Bevec, zato smo za vas pripravili moderne kovinske vrtne garniture, ki navdušujejo z domišljeno obliko. Naše kovinske vrtne garniture pa niso le prijetne na pogled, ampak jih odlikujeta tudi visoka stopnja udobja in izjemna vzdržljivost. Kovinske vrtne garniture so namreč zaščitene proti rji, zato neugodni vremenski pogoji zanje ne predstavljajo težave.


Vrtne sedežne garniture različnih dimenzij in druga vrtna oprema

Kovinske sedežne garniture so poleg omenjenih prednosti tudi enostavne za vzdrževanje oziroma čiščenje. Izbirate lahko med vrtnimi sedežnimi garniturami različnih dimenzij, ponujamo pa vam tudi možnost nakupa posameznih elementov. Pričakujemo vas tudi z nekaterimi drugimi izdelki za ureditev okolice vašega doma. Še posebej se trudimo pri oblikovanju pestre ponudbe okrasnih loncev za rože (inox ali pocinkana pločevina). V njih bodo vaše rastline izjemno obstojne, saj ponujajo zaščito pred potencialnimi manj ugodnimi dejavniki iz okolja, kot sta mraz ali vročina. To torej niso le izjemno lepi, ampak tudi nadvse praktični okrasni lonci za rože. Inox ali pocinkana pločevina, odločitev je vaša, ponujamo pa vam tudi možnost izbire med različnimi barvami za vaša cvetlična korita. Pričarajte si pravi mali rajski kotiček kar na svojem lastnem vrtu! Oglejte si tudi pestro ponudbo kabelskih polic.