petek, 23. junij 2017

Prekopalnik zemlje za izvrstno pripravo vrta in drugih obdelovalnih površin

Prekopalnik zemlje bo obdelovalno površino odlično pripravil na sajenje. Gre za eno temeljnih orodij za vrt, ki močno olajša delo. Prekopavanje zemlje na roke je dolgotrajno, fizično naporno in manj učinkovito, prekopalnik zemlje (tudi če je ročni) pa vam bo delo olajšal in pohitril. Zemlja bo dobro prezračena in tako bolj rodovitna. Svojega lahko kupite prek spletne trgovine Rotar, kjer so za prekopalnik zemlje cene izredno ugodne. Poleg tega redno ponujamo tudi različne akcije, pri nas je še vedno aktivna tudi akcija “staro za novo”, kjer dobite poseben popust in tako dobite prekopalnik najceneje.

Prekopalnik zemlje: različne vrste in cene


prekopalnik zemlje
Poznamo različne prekopalnike zemlje, lahko so električni, bencinski, ročni, baterijski … Njihova skupna lastnost je, da prekopavajo sami, mi jih samo vodimo prek vrta/polja. Na ta način je delo zelo olajšano, izognete pa se tudi bolečinam v hrbtenici. Trgovina Rotar nudi bogat izbor prekopalnikov kvalitetnih proizvajalcev, na primer prekopalnik zemlje Texas, MR48Li in T240/B. Nadgradimo jih lahko tudi s številnimi uporabnimi priključki. Zemljo boste najbolje pripravili s počasnim, večkratnim prekopavanjem. Prekopalnik zemlje ima zelo ostra rezila, zato je treba poskrbeti za varnost. Z večkratno obdelavo površine boste prav tako poskrbeli za ustrezno globino, saj zemlje ne bomo prekopali le po površini. Ročni prekopalnik zemlje bo odlično odmetal kamenje, treba pa je biti pozoren na trk s trdnejšimi skalami. Te bi lahko rezila poškodovale. Če prekopavate na strmem terenu, se je treba premikati od višje ležečega dela k nižjemu.

Rezervni deli in drugi pripomočki za delo na vrtu


Če imate pokvarjen ali obrabljen prekopalnik zemlje, naj vam naša akcija po ugodni ceni prinese novega. Lahko pa pri Rotarju kupite tudi številne originalne rezervne dele, tako da ni nujno, da se odločite za nakup novega prekopalnika. Ugodne so tudi cene za rezervne dele, v naši bogati ponudbi pa lahko poiščete še druga orodja za delo na vrtu. Škarje, nože, žage, škropilce, gnojila, sadike in še mnogo drugega boste našli pri nas. Pester je tudi program za dom, gozdarstvo in vinogradništvo. Izdelke lahko na naši spletni strani poiščete po kategorijah ali tako, da vpišete naziv, dobaviteljevo šifro ali EAN kodo. Iskanje in naročanje je hitro in enostavno. Ne prezrite tudi naših rednih akcij, kjer boste opremo dobili po neverjetnih cenah, brez da bi varčevali pri kvaliteti. Dolga je tudi lista naših rezervnih delov. Naročite svoj ročni prekopalnik in druge stroje najceneje - naročite pri Rotarju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar